Γενικές Πληροφορίες

Προϋποθέσεις εισόδου

Η έκθεση ΤΕΧΝΗΜΑ είναι αποκλειστικά εμπορική έκθεση. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι κατά την είσοδό τους στην έκθεση είναι απαραίτητο να προσκομίσουν τo ηλεκτρονικό barcode που τους αποστέλλει η εταιρία ROTA, ή την πρόσκληση της έκθεσης που τους αποστέλλει ο εκθέτης.

Σας ευχαριστούμε και ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά στην έκθεση.

  • Κάτοχοι Κάρτας Barcode
  • Κάτοχοι Προσκλήσεων
  • Εκθεσιακός χώρος
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Κατάλογος Έκθεσης
Κάτοχοι Κάρτας Barcode

Επισκεφθείτε την έκθεση εύκολα και άνετα,  χρησιμοποιώντας την κάρτα barcode που σας αποστέλλουμε, προκειμένου να περάσετε απευθείας στον εκθεσιακό χώρο, χωρίς να περιμένετε στην είσοδο.Εάν επισκέπτεστε πρώτη φορά την έκθεση, θα πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου και θα σας εκδοθεί επι τόπου το barcode εισόδου σας στην έκθεση.

Κάτοχοι Προσκλήσεων
Οι κάτοχοι προσκλήσεων είναι απαραίτητο να μεταβούν στη γραμματεία (ρεσεψιόν) και να προσκομίσουν την πρόσκληση της έκθεσης σφραγισμένη με τα στοιχεία του καταστήματος ή της εταιρίας τους, καθώς επίσης και την εμπορική τους κάρτα. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 14 ετών. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κατοικίδια ζώα.
Εκθεσιακός χώρος

METROPOLITAN EXPO Εκθεσιακό Κέντρο
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Τηλ. Έκθεσης: 2111 801 801

Ωράριο Λειτουργίας

10-14 Ιανουαρίου 2024

10:00-20:00

Κατάλογος Έκθεσης

Ο κατάλογος της έκθεσης διατίθεται δωρεάν στους εμπορικούς επισκέπτες από την γραμματεία (ρεσεψιόν) κατά την είσοδό τους στην έκθεση.ROTA AE

Λεωφ. Ανθούσας 4,Παλλήνη
15351 Αθήνα

2.111.801.801


www.rota.gr

[email protected]

Κατεβάστε την εφαρμογή μας


Ακολουθήστε μας