Στην καρδιά της τουριστικής αγοράς!


21 Μαΐου 2020by texnima

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν και αυτή τη χρονιά οι μεγαλύτερες και πληρέστερες τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα, ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ, ΤΕΧΝΗΜΑ και ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, με τη συμμετοχή 1.062 εκθετών και χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών! Πραγματοποιήθηκαν από τις 8 έως τις 12 Ιανουαρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η συστηματική ανάπτυξη και η συνεχής βελτίωση του τουριστικού κλάδου στη χώρα μας οδήγησε στην αύξηση της ήδη καθιερωμένης μεγάλης προσέλευσης από χιλιάδες καταστήματα και επιχειρήσεις από όλη τη Νησιωτική και Ηπειρωτική Ελλάδα.

Στις εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ και ΤΕΧΝΗΜΑ 2020 έδωσαν το παρόν με τη συμμετοχή τους οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας, παρουσιάζοντας τις νέες τους δημιουργίες μέσα από μία ευρεία γκάμα χειροποίητων αντικειμένων, από κεραμικά έως κοσμήματα, μπιζού/αξεσουάρ και τουριστικό ένδυμα, στην πλειοψηφία τους Ελληνικής κατασκευής. Μέσα από αυτή την ποικιλία, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν τουριστικά είδη και είδη λαϊκής τέχνης για κάθε γούστο.

Στις ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2020 κατασκευαστές και εισαγωγείς έδωσαν το παρόν, παρουσιάζοντας δυναμικά την ανανεωμένη συλλογή τους σε είδη θαλάσσης, παιχνίδια, ενδύματα, αξεσουάρ και τουριστικά σουβενίρ, προσφέροντας στα εμπορικά καταστήματα πολυάριθμες προτάσεις και λύσεις και εξοπλίζοντάς τα αποτελεσματικά για την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

Ο κλάδος του τουρισμού αποτελεί εδώ και δεκαετίες τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, προσφέροντας επιχειρηματική διέξοδο στο εμπόριο χονδρικής και λιανικής, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον για ενημέρωση, προσωπική επαφή και εξέλιξη και προωθώντας αποτελεσματικά τον ελληνικό πολιτισμό και τα αγαθά της.

Η επόμενη διοργάνωση των εμπορικών εκθέσεων ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ θα πραγματοποιηθεί 13-17 Ιανουαρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.popularart.gr, www.technima-expo.gr και www.parousies.gr .

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr.28 Ιανουαρίου 2019by texnima

ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ - ΤΕΧΝΗΜΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 Έντονο ήταν και αυτή τη χρονιά το ενδιαφέρον των τουριστικών καταστημάτων για την διοργάνωση των μεγαλύτερων τουριστικών εκθέσεων στην Ελλάδα, ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ, ΤΕΧΝΗΜΑ και ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ που πραγματοποιήθηκαν 9-13 Ιανουαρίου 2019 στο METROPOLITAN EXPO.12 Φεβρουαρίου 2018by texnima

Στη ΤΕΧΝΗΜΑ και ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ 2019, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας μας, θα παρουσιάσουν κατασκευές και αντικείμενα καλλιτεχνικής χειροτεχνίας και βιοτεχνίας, με στόχο την προώθηση των προϊόντων τους εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, διατηρώντας έτσι την τοπική παράδοση.


ROTA AE

Λεωφ. Ανθούσας 4,Παλλήνη
15351 Αθήνα

2.111.801.801


www.rota.gr

[email protected]

Κατεβάστε την εφαρμογή μας


Ακολουθήστε μας